• kotta_webre
  kotta_webre
 • Mozart
  Mozart
 • ansichtskarte201101_m
  ansichtskarte201101_m
 • images
  images
 • kotta_webre
 • Mozart
 • ansichtskarte201101_m
 • images

Új karantén videó

Bár a járványhelyzet lassan javul, de csak ősszel szervezünk Zenés Vendégséget. Ugyanakkor igyekszünk kreatív módon kihasználni az online lehetőségeket, így elkészítettük második "Karantén videónkat". Sokak kívánságára egy régi kedvencünket, a Libertangót vettük fel, felkérve ez alkalomra Vörös Eszter bandoneonművészt is, akivel annak idején először játszottuk ezt a darabot.

Ahogy korábban, most is szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy bár az élet lassan újraindul, de az előadóművészek koncertlehetőségek híján továbbra is bevétel nélkül vannak. Ezért kérjük, ha tehetik, utaljanak át a Lanner Kvartett Alapítvány számára egy összeget, amivel együttesünk tagjait, családjait támogatják! Adományaikat előre is köszönjük!

 A Lanner Kvartett Alapítvány számlaszáma: 12100011-10122383

Jó egészséget kívánunk, várva a következő személyes találkozást: Selmeczi Gábor, Kostyál Péter, Fekete Zoltán és Martos Attila

A.Piazzolla: Libertango

 

Karantén videó

Kedves Barátaink!

Ahogy Önök is látják, tapasztalják, ez a válsághelyzet mindenkit nehéz helyzetbe sodor. A kormányzati intézkedések sorában az elsők között a koncerttermeket zárták be, a zenészek, előadóművészek munkája, megélhetése került veszélybe.  Szimfonikus zenekari koncertünk másfél hónapja volt utoljára. Azzal a kéréssel fordulunk most Önökhöz, hogy ha tehetik, segítsenek nekünk átvészelni ezt az időszakot. Ha szeretik a Zenés Vendégségeket, és kedves Önöknek az a kulturális misszió, amit sok év óta végzünk Budapesten, Kismaroson, Leányfalun, Miskolcon, Budakalászon és még sok más helyen, kérjük, utaljanak át a Lanner Kvartett Alapítvány számlájára egy összeget, amivel támogatni tudnák együttesünk tagjait, családjait.

Csatlakozva sokakhoz, mi is mindenkit arra kérünk és bátorítunk, hogy ha teheti, maradjon otthon. Ezt megerősítendő készítettünk egy rövid karanténvideót, melyen mind a négy szólamot saját otthonainkban magunk vettünk fel, majd Bolyki Marci barátunk szintén home office munkával vágott össze. Szeretnénk ezzel megköszönni Önöknek nagylelkű segítségüket, adományaikat.

A Lanner Kvartett Alapítvány számlaszáma: 12100011-10122383

Jó egészséget kívánva, várva a következő személyes találkozást, köszönettel: Selmeczi Gábor, Kostyál Péter, Fekete Zoltán és Martos Attila

"A Bankban nincsen betétem..."

Februári Zenés Vendégségek

Mindenkit szeretettel várunk idei első Zenés Vendégség sorozatunkra! Ezúttal 3 helyszínen szerveztünk előadást, időpontütközés miatt sajnos most Budakalászon nem lesz alkalom, de reméljünk, hogy Budakalászi barátaink követnek minket és ellátogatnak Leányfalura vagy Budapestre!
A regisztrációs űrlapok az adott helyszínre kattintva érhetők el.

A Zenés Vendégségek helyszínei és időpontjai:

BUDAPEST 2020. Február 7. 19.00 óra      - MINDEN HELY ELFOGYOTT.

KISMAROS 2020. Február 9. 15.00 óra

LEÁNYFALU 2020. Február 9. 19.00 óra

 

Sokan kérdezték!

Kedves érdeklődők!

Sokan kérdezték az elmúlt hetekben, hogy lesz-e most is újévi Zenés Vendégség. Mivel nem tudtunk alkalmas időpontot találni rá, ezért decemberben úgy döntöttünk, hogy az idén - fájó szívvel ugyan, de - lemondunk róla.

Ugyanakkor gőzerővel szervezzük a következő Zenés Vendégségeket, melyek valószínűleg 2020. február 7-9 között lesznek. A következő hetekben, amint végleges és biztos információkat tudunk, jelentkezünk a részletekkel.

Üdvözlettel, Boldog Új Esztendőt kívánva Önöknek,
A LANNER KVARTETT