Bemutatkozás a Rózsavölgyi Szalonban

Bár ez alkalommal nem saját rendezésű volt az est, de azt hiszem így is sikerült igazi "lanneros" feelinget teremtenünk. A zenei életben rendkívűl ritka módón - a'la carte - volt a műsor, tehát a közönség számára meglepetésként a kávéház asztali desszert-lapjai között megtalálható volt a Lanner Kvartett aznap esti menűje. Szerepelt rajta vagy 3 órányi műsor, amiből elöszőr egy születésnapos, később - meglepetésünkre - egy házassági évfordulós pár, végül pedig rögtönzött játékunk nyertese választhatott kedvére, s azt gondoljuk mindenki örömére.

Miután nem szeretnénk, ha csak úgy ismernének minket, mint akik állandóan csak bécsi keringőt játszanak, ezért most is játszottunk átiratokat, köztük egy érdekes és szórakoztató Lanner darabot is, amelyet névadónk Mozart operáiból fabrikált össze, nem is akárhogy!

Nagyon sok gratulációt és kedves visszajelzést kaptunk, és a közönség is, mi is biztosak vagyunk benne, - bár ez volt az első - nem ez lesz az utolsó fellépésünk a Rózsavölgyi Szalonban, amelyről többen állították: reánk van szabva!
A fellépésen készült fényképeket galériánkban ide kattintva lehet megtekinteni!

 

 

 

 

 

 

Fotó: Rózsa Zsuzsanna