Skip to main content

Zenés Vendégség SZOMBATHELYEN

szombathely2Immár másodszor látogatunk el Szombathelyre, s nagy örömünkre szolgál, hogy a tavalyi siker után újra Zenés Vendégséget rendezhetünk - a Honderű Asztaltársaság Egyesület meghívására - az Evangélikus Templom közösségi termében. A pontos műsor most is hadd maradjon meglepetés, csak annyit árulunk el, hogy könnyed, nagyon színes, sok zenei stílust átölelő programot fogunk játszani.
Az előadás után várjuk Önöket szeretettel egy kis süteménnyel, pezsgővel. A pezsgőről a Törley Pezsgőpincészet gondoskodik, a gyerekeknek persze lesz alkoholmentes is!
Szeretettel várjuk Önöket, hívják el barátaikat, ismerőseiket, regisztráljanak ők is!

Helyszín: Az Evangélikus Templom közösségi teme, Körmendi út 2. (térképért kattintson ide!)

Időpont: 2016. Május 28. szombat 18.00 óra.

 

A belépés - a Lanner Kvartett Alapítványnak és a Honderű Asztaltársaság Egyesületnek köszönhetően - INGYENES, de a terem befogadóképessége miatt REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT! Regisztrálni itt ennek az oldalnak az alján lehet. Az előadás végén lehetőség lesz támogatni Alapítványunkat hasonló rendezvények szervezése céljából.

FIGYELEM! Ezen az oldalon a SZOMBATHELYI Zenés Vendégségre lehet csak regisztrálni, ha Ön másik vidéki alkalomra szeretne helyet foglalni, kattintson ide !

Minden sikeres regisztrációról automatikus válasz e-mailt küldünk. Ha Ön nem kapott válasz emailt, kérjük először ellenőrizze a "SPAM" mappáját! Ha ott sem találja, akkor írjon nekünk emailt, SEGÍTÜNK!