Zenés Vendégség NYÍRBÁTORBAN

nyirbatorEgyüttesünk életében először látogatunk el Nyírbátorba, s nagy örömünkre szolgál, hogy Zenés Vendégséget rendezhetünk a Báthori Várkastélyban. Ezek az alkalmak kevésbé olyanok mint egy koncert, inkább hasonlítanak vendégségre egy kis zenével. Így nálunk az előadás kötetlen, könnyed, és meglepetésekkel teli! Így a pontos műsor is hadd maradjon meglepetés, csak annyit árulunk el, hogy könnyed, nagyon színes, sok zenei stílust átölelő programot fogunk játszani.
Előadásunkon vendégként fellép a Nyírbátori Tinódi Vegyeskar, akikkel direkt erre az alkalomra készült közös műsorszámmal készülünk.
Az előadás után a Kőtár étterem jóvoltából gasztronómiai meglepetéssel is készülünk.
Szeretettel várjuk Önöket, hívják el barátaikat, ismerőseiket, regisztráljanak ők is!

Helyszín: Báthori Várkastély, Vár utca 1. (térképért kattintson ide!)

Időpont: 2016. Május 26. csütörtök 19.00 óra.

A belépés - a Lanner Kvartett Alapítványnak köszönhetően - INGYENES, de a terem befogadóképessége miatt REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT! Regisztrálni itt ennek az oldalnak az alján, az űrlap kitöltésével lehet. Az előadás végén lehetőség lesz támogatni Alapítványunkat hasonló rendezvények szervezése céljából.

FIGYELEM! Ezen az oldalon a NYIRBÁTORI Zenés Vendégségre lehet csak regisztrálni, ha Ön másik vidéki alkalomra szeretne helyet foglalni, kattintson ide !

Minden sikeres regisztrációról automatikus válasz e-mailt küldünk. Ha Ön nem kapott válasz emailt, kérjük először ellenőrizze a "SPAM" mappáját! Ha ott sem találja, akkor írjon nekünk emailt, SEGÍTÜNK!