Skip to main content

Zenés Vendégség ESZTERGOMBAN

esztergomEgyüttesünk életében először látogatunk el Esztergomba, s nagy örömünkre szolgál, hogy Zenés Vendégséget rendezhetünk a Szent Adalbert Központban. Ezek az alkalmak kevésbé olyanok mint egy koncert, inkább hasonlítanak vendégségre egy kis zenével. Így nálunk az előadás kötetlen, könnyed, és meglepetésekkel teli! Így a pontos műsor is hadd maradjon meglepetés, csak annyit árulunk el, hogy könnyed, nagyon színes, sok zenei stílust átölelő programot fogunk játszani.
Előadásunkon vendégművészként fellép Mikesy Tamás trombitán. 
Az előadás után várjuk Önöket szeretettel egy kis borkostolóval a Bott Frigyes Borászat részéről, illetve aprósüteménnyel a Szent Adalbert Központ jóvoltából.
Szeretettel várjuk Önöket, hívják el barátaikat, ismerőseiket, regisztráljanak ők is!

Helyszín: Szent Adalbert Központ, Szent István tér 10. (térképért kattintson ide!)

Időpont: 2016. Május 27. péntek 19.00 óra.

A belépés - a Lanner Kvartett Alapítványnak köszönhetően - INGYENES, de a terem befogadóképessége miatt REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT! Regisztrálni itt ennek az oldalnak az alján, az űrlap kitöltésével lehet. Az előadás végén lehetőség lesz támogatni Alapítványunkat hasonló rendezvények szervezése céljából.

FIGYELEM! Ezen az oldalon a ESZTERGOMI Zenés Vendégségre lehet csak regisztrálni, ha Ön másik vidéki alkalomra szeretne helyet foglalni, kattintson ide !

Minden sikeres regisztrációról automatikus válasz e-mailt küldünk. Ha Ön nem kapott válasz emailt, kérjük először ellenőrizze a "SPAM" mappáját! Ha ott sem találja, akkor írjon nekünk emailt, SEGÍTÜNK!