Skip to main content

Zenés Vedégség a Gundel-ben

gundel2017januar

Január elején - mondhatjuk, hagyományosan - meghirdetjük Újévi Zenés Vendégségünket. Különleges alkalmat tervezünk, nem akármilyen helyszínen: 2017. január 7-én szombaton 11 órakor a Gundel Étterem Báltermébe invitáljuk Önöket. Változatos, színes műsorral készülünk. Vendégünk Polónyi Ágnes hárfaművésznő lesz.

Az alkalom különlegességét pedig az adja, hogy a műsorunk után a Gundel Étterem egy direkt a mi számunkra összeállított 3 fogásos menüvel (rendkívül kedvező áron, mindössze 5.900 Ft/fő) várja az arra jelentkező vendégeinket, amelyen mi is részt fogunk venni - szokásunkhoz híven - egy kis extra meglepetéssel! A részvételhez, ahogy eddig is, nincs más teendőjük, csak regisztrálniuk kell honlapunkon.

Az érvényes regisztrációról mindenkinek visszaigazoló üzenetet küldünk.

Regisztrálni itt lehet, ennek az oldalnak az alján. A Zenés Vendégség végén alkalom lesz adománnyal támogatni a Lanner Kvartett Alapítvány munkáját hasonló rendezvények szervezése céljából. Reméljük, hogy felejthetetlen élményben lesz részük az Újév első szombatján!

Helyszín: Gundel Étterem Bálterme, 1146 Budapest, Gundel Károly út 4. (Térképért kattintsanak ide!)

Időpont: 2017. január 7. (szombat) 11.00 óra

FIGYELEM! Ezen az oldalon a BUDAPESTI Zenés Vendégségre lehet regisztrálni. Ha Ön a kismarosi vagy leányfalui alkalomra szeretne jelentkezni, kérem kattintson ide, és válassza a megfelelő előadást!

ELNÉZÉSÜKET KÉRJÜK,
BUDAPESTI ZENÉS VENDÉGSÉGÜNKRE MINDEN HELY ELFOGYOTT.