Zenés Vendégség Budakalászon

budakalasz 2018 januarNagy öröm számunkra, hogy egy új Városban, egy gyönyörű épületben rendezhetünk Zenés Vendégséget!
Mind a négyen a Budapesti Fesztiválzenekar Művészei vagyunk, s immár ötödik éve, hogy önálló együttesként, ezzel a különleges rendezvénnyel szerzünk örömet különböző közösségeknek itthon és külföldön egyaránt. Nehéz röviden elmondani, hogy mit is jelent a Zenés Vendégség, de megpróbáljuk: egy vendégség zenével. Persze ebből még senki sem tud semmit, ezért készítettünk egy rövid videót, kifejezetten a Zenés Vendégségekről, amit ide kattintva tudnak megnézni.

Egy színes újévi műsorral várjuk Önöket, részben bécsi, részben más izgalmas darabokkal. Vendégszólistánk Jász Ábel - gordonkaművész lesz. A műsor végén vendégül látjuk Önöket Törley pezsgővel és egy kis harapnivalóval is.

Időpont: 2018. január 5. (péntek) 18.00 óra.
Helyszín: Kós Károly Művelődési Ház (2011 Budakalász, Szentendrei út 9.) Térképért kattintson ide!

A BELÉPÉS INGYENES, de a terem befogadóképessége miatt REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT! Regisztrálni ennek az oldalnak az alján az űrlap kitöltésével lehet.
Az alkalom végén lehetőség lesz támogatni a Lanner Kvartett Alapítványt hasonló rendezvények szervezése céljából.

FIGYELEM!!! Ezen az oldalon Ön csak a BUDAKALÁSZI Zenés Vendégségre tud regisztrálni! Amennyiben másik helyszínre szeretne helyet foglalni, kérjük kattintson ide, és válassza ki a megfelelő helyszínt!