BUDAPEST, Gundel Étterem bálterme

Budapesti Újévi Zenés Vendégségünket - ahogy tavaly - az idén is a Gundel Étterem Báltermében rendezzük. Egy színes újévi műsorral készülünk Önöknek, részben bécsi, részben más izgalmas darabokkal. Vendégszólistánk nevét ezúttal nem áruljuk el, hadd legyen meglepetés! A műsor előtt Törley pezsgővel és egy kis pogácsával várjuk Önöket, valamint lehetőség lesz megvásárolni most megjelent új lemezünket is, amelyet kérésre örömmel dedikálunk!

Az Étterem idén is invitálja Önöket ebédelni az előadás után, külön a Lanner Kvartett vendégei számára összeállított kétféle menüsorral, egyedi (6.500 Ft/fő + 12,5% szervízdíj vagy 7.900 Ft/fő + 12,5% szervízdíj) áron. Az ebéden mi is részt veszünk, tehát lesz alkalom velünk kötetlenül is találkozni, valamint ez egy remek lehetőség, hogy karácsonyi ajándékként meghívják barátaikat egy ilyen illusztris alkalomra és helyre!

Időpont: 2019. január 5. (szombat) 11.00 óra.
Helyszín: Gundel Étterem Bálterme (Budapest, Gundel Károly út 4.) Térképért kattintson ide!

A BELÉPÉS A ZENÉS VENDÉGSÉGRE INGYENES, de a terem befogadóképessége miatt REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT! Regisztrálni ennek az oldalnak az alján, a megfelelő sorra kattintva lehet.
Az alkalom végén lehetőség lesz támogatni a Lanner Kvartett Alapítványt hasonló rendezvények szervezése céljából.

Választható menük az étteremben ebédelőknek:

1. VÁROSLIGETI EBÉD (6,500 FT + 12,5% szervízdíj)
Lencse krémleves
- Cékla rizottó, posírozott pisztránggal
- Napi desszert
- 1 üveg Szigetközi Friss víz

2. DÉLI CSÁBÍTÁS (7,900 FT + 12,5% szervízdíj)
- Malcpástétom, tormás rakéta saláta
- Vargányás borjútokány, fehér puliszkával
- Mákos guba pohárkrém
- 1 üveg Szigetközi Friss víz

FIGYELEM!!! Ezen az oldalon Ön csak a BUDAPESTI Zenés Vendégségre tud regisztrálni! Amennyiben másik helyszínre szeretne helyet foglalni, kérjük kattintson ide, és válassza ki a megfelelő helyszínt!

Regisztráció CSAK A ZENÉS VENDÉGSÉGRE

Regisztráció (és bővebb információ) a ZENÉS VENDÉGSÉGRE ASZTALFOGLALÁSSAL együtt