Skip to main content

BUDAPEST

Budapesten egy izgalmas, új helyszínen, a LÓVASÚT Kulturális és Rendezvényközpontban várjuk Önöket - Mozart gyönyörű muzsikájával - Zenés Vendégségbe. Vendégszólistánk a nemzetközi operaéletbe pár éve berobbant kitünő énekes, Cser Krisztián lesz, aki Mozart Varázsfuvolájából és Figarójából fog híres áriákat előadni! A műsor végén vendégül látjuk Önöket pezsgővel, valamint lehetőség lesz megvásárolni "Tiszán Innen Dunán Túl" c. új lemezünket is, amelyet kérésre örömmel dedikálunk!

Időpont: 2019. július 7. (vasárnap) 19.00 óra.
Helyszín: LÓVASÚT Kulturális és Rendezvényközpont (1121 Budapest, Zugligeti út 64.) Térképért kattintson ide!

A BELÉPÉS INGYENES, de a terem befogadóképessége miatt REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT! Regisztrálni ennek az oldalnak az alján az űrlap kitöltésével lehet. Felhívjuk figyelmüket, hogy regisztrálni kizárólag az alábbi űrlappal lehet, EMAIL-BEN NEM!
Az alkalom végén lehetőség lesz támogatni a Lanner Kvartett Alapítványt hasonló rendezvények szervezése céljából.

FIGYELEM!!! Ezen az oldalon Ön csak a BUDAPESTI Zenés Vendégségre tud regisztrálni! Amennyiben másik helyszínre szeretne helyet foglalni, kérjük kattintson ide, és válassza ki a megfelelő helyszínt!

Erre a Zenés Vendégségre minden regisztrálható hely elfogyott, kérjük válasszanak másik helyszínt! Megértésüket köszönjük!