Skip to main content

Új Karantén Videó

Bár a járványhelyzet lassan javul, de csak ősszel szervezünk Zenés Vendégséget. Ugyanakkor igyekszünk kreatív módon kihasználni az online lehetőségeket, így elkészítettük második "Karantén videónkat".

Sokak kívánságára egy régi kedvencünket, a Libertangót vettük fel, felkérve ez alkalomra Vörös Eszter bandoneonművészt is, akivel annak idején először játszottuk ezt a darabot.

Ahogy korábban, most is szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy bár az élet lassan újraindul, de az előadóművészek koncertlehetőségek híján továbbra is bevétel nélkül vannak. Ezért kérjük, ha tehetik, utaljanak át a Lanner Kvartett Alapítvány számára egy összeget, amivel együttesünk tagjait, családjait támogatják! Adományaikat előre is köszönjük!

Csatlakozva sokakhoz, mi is mindenkit arra kérünk és bátorítunk, hogy ha teheti, maradjon otthon. Ezt megerősítendő készítettünk egy rövid karanténvideót, melyen mind a négy szólamot saját otthonainkban magunk vettünk fel, majd Bolyki Marci barátunk szintén home office munkával vágott össze. Szeretnénk ezzel megköszönni Önöknek nagylelkű segítségüket, adományaikat.

A Lanner Kvartett Alapítvány számlaszáma:
12100011-10122383

Jó egészséget kívánunk, várva a következő személyes találkozást:

Selmeczi Gábor, Kostyál Péter, Fekete Zoltán és Martos Attila